Voor wie


Bent je (ex)cliënt van de geestelijke gezondheidszorg?

Weekendtref zorgt ervoor dat je in het weekend niet alleen hoeft te zijn. We heten onze vaste bezoekers en nieuwe gasten graag van harte welkom. Aanmelden hoeft niet van tevoren. Loop gewoon eens binnen voor een kop koffie. Wanneer je mee wilt eten, willen we dat wel graag weten. Dat kan door even te bellen op zaterdagmiddag vanaf 13.30u naar Weekendtref 06-20215111. We eten om 17.30 uur.


Door wie


Weekendtref is een ontmoetingsplaats voor mensen met psychische problemen. Opgezet door Stichting Cliënten Contact Eemland.

Er zijn meer dan 40 vrijwilligers betrokken bij Weekendtref. Bijvoorbeeld als beheerder, als gastheer of –vrouw, als kok in ons eetcafé, maar ook als activiteitenbegeleider of als bestuurslid. Veel van onze vrijwilligers zijn (ex) client van de GGZ. Weekendtref  wordt mede aangestuurd door een betaalde coördinator voor 16 uur per week.Wat kost het?

Meedoen met activiteiten van Weekendtref kost niets. Voor een maaltijd of een uitje betaal je € 3,50. Een kopje koffie €0,50. We hebben een beperkt consumptie aanbod. Een zakje chips of een gevulde koek kost €0,50 een blikje frisdrank kost € 0,70 en een tosti heb je voor €1,00

Het project wordt gesubsidieerd door de WMO  van Gemeente

Amersfoort.


 Vrijwilliger worden?


Ben jij iemand die graag mensen om zich heen heeft?

Ben je iemand die hartelijk kan zijn en gezelligheid kan brengen?

Wij bieden je de mogelijkheid om in ons gastvrije vrijwilligersteam te komen werken.


Wat kun je voor ons doen?

Er zijn verschillende vrijwilligerstaken. Zo kun je gastheer of –vrouw worden of beheerder, een activiteit begeleiden of koken.

Wij spreken met elkaar per dienst af wanneer je kunt werken. Dat kan eenmaal per twee weken of eenmaal per maand zijn of, zoals koks vaak doen, eenmaal per twee maanden. Je bent ongeveer vier en een half uur bezig per dienst.


Wat doen wij voor jou?

Vrijwilligerswerk is onbetaalbaar, wij waarderen jouw inzet zeer! Daarnaast ontvangje een onkosten vergoeding van 3,50 per dienst.


Meer informatie?

Ik maak graag een afspraak met je!

Mail of bel naar weekendtref@indebuurt033.nl  Tel.nr. 06-20215111

Wie zijn wij?